Afișez toate cele 4 rezultate

Testează GRATUIT

0,00 lei

În maxim 24 de ore vei primi un raport care va avea 3 părți:

  • Analiză contabilă
  • Analiză financiară
  • Recomandarile experților

Analiza contabilă presupune urmatoarele informații :

  • corectitudinea întocmirii balanței;
  • cifra de afaceri, profit, stocuri, datorii, creanțe, numerar;
  • analiză patrimonială;

Capitolele Analiză financiară și Recomandarile experților vor fi accesibile doar în situația în care este achiziționat serviciul Verificare Balanță Contabilă sau Pachetul de Verificare Trimestrială

Reducere!

Verificare Balanță Contabilă

199,00 lei 99,00 lei

In maxim 24 de ore vei primi un raport care va avea 3 părți:

  • Analiză contabilă
  • Analiză financiară
  • Recomandarile experților

ATENȚIE! Rapoartele nu sunt standard. Sunt rapoarte personalizate și vor cuprinde informații în funcție de balanța trimisă. Experții nu vor trimite mereu aceleași rapoarte sau recomandări, decât dacă situația o impune.

Suportul oferit este unul standard prin email și poate face referire doar la aspecte eronate sau omisiuni în raport.

Acest produs nu cuprinde suport din cont client sau consultanță personalizată.

Reducere!

Verificare Trimestrială

700,00 lei 350,00 lei

Pentru că ințelegem cât de aglomerați sunt contabilii și firmele de contabilitate, dar în același timp înțelegem și nevoia antreprenorilor de a fi informați și de a fi siguri pe datele din contabilitate, abonamentul VerificareBalanta.ro prezintă soluția ideală de verificare trimestrială a balanței contabile.

ÎN PLUS, pe langă serviciul de Verificare Balanță, primești suport și consultanță PREMIUM. Asta inseamnă că în contul tău vei avea o secțiune specială în care vei putea pune intrebări direct către experții nostri, iar ei îți vor raspunde în maxim 24 de ore. Întrebarile tale pot fi despre balanța contabilă sau despre metode de rezolvare a problemelor sesizate de experți.

Consultanța PREMIUM nu presupune optimizări fiscale sau proceduri contabil-operaționale.

Pachet firmă de Contabilitate

445,00 lei

Pentru că știm cât de aglomerate sunt firmele de contabilitate, dar în același timp înțelegem și nevoia antreprenorilor de a fi informați și de a fi siguri pe datele din contabilitate, Pachetul firmă de Contabilitate prezintă soluția ideală de verificare a balanței contabile și de transmitere a unui raport cu date și situații relevante pentru antreprenori, cu efort minim din partea dumneavoastră și în cel mai scurt timp.

Vă acordăm libertatea să ștergeți câmpurile generate în raport, în funcție de preferințele dumneavoastră și să salvați raportul în PDF sau să-l tipăriți fără logo-ul site-ului nostru, pentru o retransmitere ușoară către clienții firmei dumneavoastră.

 

Totul la un preț redus, special conceput pentru firmele de contabilitate. După finalizarea comenzii, în Portofelul Virtual vor intra 495 lei, sumă suficientă pentru 5 comenzi de verificare balanță.

Pentru validarea acestui pachet, la finalizarea comenzii trebuie să încărcați CIF-ul firmei din care să rezulte codul CAEN 6920.

Suportul oferit este unul standard prin email și poate face referire doar la aspecte eronate sau omisiuni în raport.

Acest pachet nu presupune optimizări fiscale, consultanță contabilă sau elaborare de proceduri contabil-operaționale.